Dragos Stavaroiu Foto Studio

luni, 12 aprilie 2010

Soluţie regeneratoare Targeted Action Time Wise Mary Kay (105 lei)


Soluţia asigură o îmbunătăţire şi de lungă durată pielii din jurul ochilor, diminuând cearcănele şi inflamaţiile de sub ochi. Oferă un efect răcoritor imediat, doar după câteva clipe de aplicare.
După 2 săptămâni de aplicare femeile au observat atenuarea cearcănelor şi a inflamaţiilor de sub ochi.

Solutia regeneratoareTargeted-Action contine:

-antioxidanţi puternici de anasol, hibiscus şi extract de portocala ce cotribuie la minimalizarea interacţiunii dăunătoare a soarelui asupra pielii, fumului de ţigară, smogului.
-peptide şi proteine de soia ce menţin şi întăresc structura pielii, îmbunătăţesc elasticitatea pielii.
-extract de flori de magnolie,hamei şi coajă de grapefruit, ce contribuie la îngustarea micro-capilarelor de sub stratul de piele din jurul ochilor, astfel diminuând cearcănele din această zona.
-extract de gotocula şi aminoacizi intensifică micro-circulaţia în vasele sanguine, elimină surplusul de lichid şi previne depunerea acestuia în pungi.
-extract de castravete şi hibiscus diminuează cantitatea de melanină care se formează în piele.

Mod de utilizare.
Se aplică pe piele dimineaţa şi seara până la aplicarea cremei hidratante de ochi. Cu ajutorul aplicatorului- bilă se fixează soluţia fără a presa. Apoi se tamponează cu vârful degetelor pentru a îmbiba soluţia în piele. Cantitatea de solutţe este suficientă pentru 2.5 luni, în cazul utilizării regulate de 2 ori pe zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu