Dragos Stavaroiu Foto Studio

marți, 13 aprilie 2010

Setul pentru îngrijirea mâinilor „Satin Hands” (135 lei)

Setul pentru îngrijirea mâinilor „Satin Hands” este un sistem compus din 3 etape, care permite de a păstra pielea mâinilor tânără şi netedă. Setul "Satin Hands" include Crema de noapte extra-emolientă, Gelul-scrub pentru mâini 2-în-1 şi Crema de mâini.

1.Crema de noapte extra-emolientă.

Cremă de o culoare roz intens foarte emolientă. Conţine uleiuri minerale, ceară de albine ,înmoaie foarte bine pielea uscată, netezeşte micile riduri de deasupra pielii şi pregăteşte pielea pentru o exfoliere mai delicată. Pentru persoanele cu tenul uscat o pot folosi pe noapte, după ce au umezit piele în prealabil. Crema extra-emolientă se mai poate aplica şi pe zonele mai uscate ale corpului cum sunt: coatele, genunchii, călcâiele. Atunci când mâinile sunt foarte uscate, se aplică crema într-un strat mai generos şi se pun nişte mănuşi de bumbac peste noapte. Rezultatul este uluitor.

2.Gelul-scrub 2-in-1.
Gelul-scrub conţine gel de curăţare şi scrub-ul care conţine făina din sâmbure de piersică, ce exfoliază delicat celulele moarte ale pielii. Acesta se aplică imediat peste crema de noapte extraemolientă şi se masează bine pe ambele părţi ale mainilor şi printre degete. Apoi se spală cu apă calduţă şi se usucă. Se recomandă de 2 ori pe săptămână.

3.Crema hidratantă.
După primii doi paşi, se aplică crema hidratantă, care intră foarte uşor în piele şi pielea mâinilor rămâne foarte catifelată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu