Dragos Stavaroiu Foto Studio

miercuri, 7 aprilie 2010

Obiectivul

Vreau să abordăm lucrurile un pic altfel. Pragmatic. Cu direcţie.
Nu există ten fără probleme. Un ten cu aspect sănătos este un ten bine îngijit. Şi pentru că pielea este diferită, avem nevoie de îngrijire diferită. Reclamele îţi explică superficial tipul de ten căruia i se adresează. Tu ai nevoie să fie mai specific, pentru că tenul tău reacţionează diferit la schimbările climaterice şi cu cât înaintăm în vârstă. Ideal ar fi să poţi încerca produsele înainte să le cumperi şi să fie cineva care să te asculte şi să-ţi recomanda produsul care va fi într-adevăr eficient. Şi nu doar pe moment, ci şi mai departe, odată cu schimbările pielii tale.
Atunci când citeşti descrierea unui produs, fii pragmatică! Citeşte exact ceea ce te interesează, pentru ce tip de ten e recomandat, dacă răspunde problemelor pe care le ai.
Mary Kay, ca şi companie producătoare de produse cosmetice, are o reputaţie solidă şi o experienţă de lucru de aproape 50 de ani. Mai mult, vrea să-ţi dea un pic mai multă încredere în tine. Încrederea că alegi ce e potrivit pentru tenul, pielea şi make up-ul tău, şi doar ceea ce ai nevoie. Pune accentul pe individualitatea fiecărei femei, oferind posibilitatea de a fi cu un pas înaintea celorlalţi.Pentru asta e pregătit un consultant independent de frumuseţe. Să-ţi prezinte variante, iar tu să o alegi pe cea care ţi se potriveşte cel mai bine. Fără să te conving, te vor convinge ele. Programăm o „oră de frumuseţe” sau, de relaxare, de informare, o oră pentru întrebările tale legate de îngrijirea tenului, pentru identificarea şi rezolvarea lor. Odată făcut acest lucru, vom câştiga încredere în noi. Primul pas a fost făcut, şi putem discuta şi despre viitorii paşi, indiferent de ce natură sunt. Acordă-ţi răbdare, înţelegere şi încredere. Eşti pe drumul cel bun.
Şi pentru că le-am încercat în proporţie de 90%, aveţi la dispoziţie experienţa mea ,trebuie doar să întrebaţi.Vom beneficia de feedback-ul fetelor care au folosit Mary Kay şi de sfatul altor consultanţi de frumuseţe. Nici o întrebare nu va fi lăsată fără răspuns.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu