Dragos Stavaroiu Foto Studio

luni, 12 aprilie 2010

Sistemul de renovare a pielii TimeWise (165 lei)


Una dintre cele mai eficiente modalităţi de acţiune cosmetică asupra pielii este metoda microdermoabraziunii. Această metodă permite efectuarea unei curăţări profunde şi este ideală pentru orice tip de ten.
Graţie micro-cristalelor oxidului de aluminiu,care la atingerea cu pielea înlătură celulele moarte de pe suprafaţa ei, ,se observă efectul de netezire a pielii.Îndepărtează cicatricele mici şi petele de pigmentare, stimulând renovarea epiteliului. Acţiunea procesului de microdermabraziune asupra pielii este mai puternică decât peeling-ul cu acizi din fructe,dar mai puţin traumatizantă decât peelingul chimic Ca orice companie cu renume mondial care se respectă, Mary Kay a creat Sistemul de renovare a pielii Time Wise, pentru a permite micro-şlefuirea pielii în două etape, în intimitatea casei.

Pasul 1.Cremă abrazivă pentru curăţarea profundă a pielii TimeWise.

Această cremă asigură o purificare profundă a tenului,netezeşte şi îmbunătăţeşte structura pielii, oferindu-i un aspect neted şi sănătos. Acest produs se potriveşte minunat oricărui tip de ten şi nu conţine adaosuri grase sau aromatizatori.

Conţine:
Particule abrazive
Extract de ceai(cofeină)-
protejează pielea de acţiunea nefastă a mediului încojurător.
Emolient-produs calmant,înlătură descuamarea,calmează pielea iritată
Glicerina-menţine nivelul de hidratare a pielii.

Crema abrazivă pentru curăţare profundă a pielii TimeWise se foloseşte numai în complex cu Serul calmant TimeWise.

Pasul 2 .Ser calmant TimeWise

Serul calmant TimeWise înmoaie,catifelează,calmează şi oferă pielii un aspect luminos după fiecare utilizare. Serul calmant se potriveşte oricărui tip de ten.

Conţine:

Complexul triplu de ceai(verde,roşu şi negru):

1.Extractul de ceai verde-unul din cei mai puternici antioxidanţi,încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii, posedă proprietăţi antiseptice şi antiinflamatorii.
2.Extractul de ceai roşu- vitamine şi minerale necesare refacerii pielii
3.Extractul de ceai negru-conţine componente de polifenol cu proprietăţi importante antioxidante şi antiinflamatorii.
4.Vitamina C-hrăneşte pielea,întârzie procesul de apariţie a ridurilor,mărind elasticitatea pileii şi normalizând echilibrul natural de umiditate.
5.Vitamina E-antioxidant,protejează pielea
6.Emolient-calmează pielea iritată
7.Glicerina-menţine hidratarea pielii pe o perioadă mai lungă.

Sistemul de renovare a pielii (Microdermoabraziunea) Time Wise poate fi folosit de 2-3 ori pe săptămâna. Se recomandă a fi folosit mai ales pentru pielea cu riduri fine şi adânci, pigmentată şi cu semne de îmbătrânire.
Microdermoabraziunea se face pe un ten demachiat în prealabil şi înaintea aplicării cremei hidratante.

Concluzie. Dacă vrei să ai o ameliorare imediată a aspectului exterior al pielii, o piele mai netedă chiar de la prima folosire, o reducere a porilor numai după o săptămână de folosire, ridurile şi liniile fine mai atenuate, o piele cu aspect mai luminos şi sănătos, atunci folosiţi cu încredere de 100% Sistemul de renovare a pileii TimeWise!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu