Dragos Stavaroiu Foto Studio

marți, 13 aprilie 2010

Ser regenerant+C TimeWise Mary Kay

Unul dintre cei mai buni antioxidanți, care inhibă eficient influența distrugătoare a radicalilor liberi, este vitamina C. Formula serului este îmbogaţită cu antioxidanţi şi ingrediente care stimulează secreţia colagenului nou previne distrugerea celui deja existent. În compozitia Serului regenerant + C TimeWise® intră substanţe care mentţn elastina şi proteinele ce asigură un ten strălucitor şi sănătos .
Serul regenerant + C TimeWise® conţine ingrediente cunoscute prin capacitatea lor de a favoriza şi de a menţine elaborarea de fibre de colagen şi elastină. Complexul bogat în astfel de substanţe include şi extract de rodie şi extract de prună kakadu, un antioxidant foarte puternic folosit de mii de ani de aborigenii din Australia.
Conţine 3000 mg vit C la 100 g fruct , de 50 de ori mai mult decat într-o portocala!!!, extract de fructe Kamu-Kamu ( contin 50 % vit C), fruct crescut în pădurile Amazoniei din Peru, vişină Acerola , coacăză neagră şi extract din arborele de Argan, arbore secular ce creşte în special în sudul Marocului , uleiul de Argan, uleiul cel mai rar din lume: pentru a obţine un litru de ulei, este necesară producţia a circa 6 arbori Argania Spinosa .Studiile ştiinţifice au demonstrat că uleiul de Argan conţine un mare procent de acizi nesaturaţi şi de vitamina E ce îi conferă proprietăţi hidratante, nutritive şi protective contra agresiunilor externe. Previne uscarea şi îmbătrânirea fiziologică a pielii şi reconstruieşte filmul hidrolipidic. Bogat în antioxidanţi, dacă este folosit constant, neutralizează radicalii liberi şi atenuează ridurile.

Mod de utilizare.
Pentru o singură aplicare este necesar să folosiţi o doză din 3 apăsări pe aplicator. Fiecare flacon(7 ml fiecare) este conceput pentru folosire timp de o săptămâna, dimineaţa şi seara. Se potriveşte pentru toate tipurile de ten.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu